23948sdkhjf

Stor konference kommer til Danmark - og efterlyser gode idéer

I oktober kunne BIM Aarhus offentliggøre, at det er lykkedes at trække 2017-udgaven af konferencen BILT (Building, Infrastructrure, Lifecyklus and Technology), der tidligere har heddet RTC (Revit Technology Conference) til byen.

Konferencen afholdes på Radisson Blu Scandinavia Congress Center i Aarhus fra torsdag den 5. oktober til lørdag den 7. oktober, og nu handler det om at skabe indhold.

BIM Aarhus opfordrer i den forbindelse alle med interesse for BIM i Danmark til at komme med bud på faglige indlæg.

- Vi håber, at rigtig mange fra byggebranchen i Danmark vil byde ind med oplæg. BIM-Danmark har spændende og perspektiverende historier at fortælle, og kan med indsigt og erfaring tilføre stor viden til BIM-verdenen, siger Eigil Nybo fra BIM Aarhus.

Han understreger, at det er RTC Events Management, der er arrangør af BILT2017, og at BIM Aarhus på ingen måde deltager i planlægningen af konferencen.

- Men vi vil naturligvis se på vores roller og relationer i den kontekst, at mindst 360 BIM-fagfolk kommer til Aarhus til en 3-dages konference, siger Eigil Nybo.

Han betegner det som lidt af et scoop, at BILT2017 afholdes på dansk jord og understreger, at BIM Aarhus vil gøre alt for at sikre, at begivenheden kommer til at give hele byggebranchen i Danmark et teknologisk boost – både internt og udadtil.

- Det er en både spændende og udfordrende opgave, vi har foran os, og vi glæder os til at inddrage alle BIM-interesserede, så det bliver en begivenhed for hele BIM-Danmark, siger Eigil Nybo.

Forslag til indlæg skal være RTC Events i hænde senest den 27. januar. Læs mere på www.rtcevents.com

Artiklen er en del af temaet Digitalt byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094