23948sdkhjf

JUUL | FROST Arkitekter skal udvikle mediehus i Malmö

Den danske tegnestue har vundet et parallelopdrag om at designe og udvikle Moving Media City på Västra Hamnen i Malmö.
De store industribygninger på Västra Hamnen i Malmö er udgangspunktet for udviklingen af det 10.000 m2 store ”Moving Media City”, der skal blive den byens nye centrum for kreativitet, viden og virksomheder indenfor mediebranchen.

Bygningen bygges nemlig delvist ind i en af de store, eksisterende industribygninger og opføres delvist som en ny bygning, der rækker ud i det intime havnepladsrum, hvor tørdokken danner centrum. MMC-bygningen er fleksibelt indrettet, således de kommende lejere med enkle midler kan tilpasse de fysiske omgivelser til deres aktuelle behov:

- Målet med MMC har været at udvikle fysiske rammer, så kreative mennesker trives og yder deres bedste. Samtidig har vi arbejdet med planløsninger, der sikrer, at der opstår synergieffekter mellem de enkelte virksomheder. Med udgangspunkt i en omfattende dialogproces med de kommende brugere og udviklerne har vi skabt en bygning, der inden udgangen af 2010 resulterer i et nyt, fremtidssikret mediecenter i Malmø Havn, forklarer Flemming Frost, der er partner hos JUUL | FROST Arkitekter.

Flemming Frost fortæller, at tegnestuen de senere år har satset massivt på det svenske marked, og MMC-projektet er således et resultat af den svenske strategi.

Det er planen, at MMC-centret skal huse firmaer, der arbejder med indhold til samtlige digitale platforme. Det vil sige både TV, mobil, web, film og computerspil.

Kilde: JUUL | FROST Arkitekter

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093