23948sdkhjf

Fornem hæder til Moe & Brødsgaard

Ingeniørvirksomheden hentede hele to priser under sidste uges MIPIM-messe i Cannes.
Prisuddelingen ved den internationale ejendomsmesse, MIPIM, blev en stor succes for de rådgivende ingeniører, Moe & Brødsgaard, der kan glæde sig over at være repræsenteret i hele to af vinderprojekterne.

Som fortalt i fredags blev boligbyggeriet VM Bjerget hædret i kategorien ”Residential Developments” , men hyldesten af Moe & Brødsgaard stoppede ikke ved Ørestad-projektet. Sammen med schmidt hammer lassen architects lykkedes det nemlig ingeniørvirksomheden at løbe af med mixed-use-prisen i konkurrencen ”MIPIM AR Future Projects” for DGI Byen i Holbæk Havn.

”MIPIM AR Future Projects” er en konkurrence, der udskrives af MIPIM i samarbejde med fagbladet Architectural Review (AR), og i år havde MIPIM modtaget tilmeldinger fra næsten 300 projekter.

- Vi er naturligvis stolte over, at vores projekter endnu en gang bliver anerkendt internationalt. Det betyder meget for os som virksomhed og for vores medarbejdere, at kvaliteten af vores arbejde bliver anerkendt i så mange forskellige respekterede fora, siger Alex Fraenkel, der er sektorleder for Byggeri & Design hos Moe & Brødsgaard.

Kilde: Moe & Brødsgaard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109