23948sdkhjf

Fællesfremstød over for den norske byggebranche

Dansk fællesstand på messen Bygg Reis Deg skal promovere de danske kompetencer inden for energieffektivisering.
Den danske ambassade i Oslo har i samarbejde med Center for Underleverandører står bag en fællesstand på den norske byggerimesse "Bygg Reis Deg".

Messen er Norges vigtigste rettet mod byggesektoren, og der vil være mulighed for at tilmelde sig med tilskud fra Danmarks Eksportråd.

Baggrund
Ambassaden har reserveret en stand på 120 m 2 , hvor man forventer at skulle huse 12 deltagere. Messens salgschef Magnus Østby vurderer, at en dansk fællesstand med et omdrejningspunkt omkring energieffektivisering og/eller renovering og tilbygning (ROT) vil være både meget relevant og interessant, og helt i tråd med messens ønsker og de markedsbehov, som Bygg Reis Deg-arrangørerne har analyseret sig frem til.

Ambassaden har i de foregående år haft en fællesstand på denne messe – med gode resultater for de danske udstillere.

Om Bygg Reis Deg messen
”Bygg Reis Deg” er det største markedsføringsarrangement rettet mod norsk byggeindustri og huser ca. 440 udstillere samlet i tre-fire haller fordelt på 20.000 m 2 . Messen forventes besøgt af 60.000-70.000 personer, hvoraf ca. halvdelen vil være fagfolk fra den norske byggeindustri.

Fordelen ved at deltage på fællesstanden er, at der bliver sørget for alt det praktiske arbejde. Ambassaden varetager dialogen med standbyggerfirmaet og messearrangøren således, at man ankommer til en nøglefærdig stand, og alt er på plads ved messens åbning.

Det er dog de udstillende virksomheders eget ansvar at medbringe de produkter der skal udstilles og udsmykke sine stande med plancher og andet udsmykningsmateriale.

Der vil på alle messedage være repræsentanter fra ambassaden til at stå for driften af fællesstanden og behjælpelig med løsning af praktiske spørgsmål. Derudover udarbejder Ambassaden en målrettet markedsføring af de deltagende danske udstillere.

Se flere detaljer om messen på http://www.byggreisdeg.no .

Kilde: Center for Underleverandører - http://www.underlev.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111