23948sdkhjf

Køkkenproducent dropper årsbudgettet

Danskejede Skandinavisk Køkkengruppe kalkulerer indtil videre med et fald i omsætningen på 33 %. Prognoserne for de kommende måneder er dog så usikre, at selskabet ikke længere vil lægge sig fast på et budget.
De fleste virksomhedsledere kan skrive under på, at det ikke er let at spå om fremtiden.

Men hos Skandinavisk Køkkengruppe har ledelsen konstateret, at det lige nu er endnu sværere en normalt at opstille forventninger til de kommende måneders udvikling. Så svært, at selskabet nu har droppet at lave årsbudget. Det skriver dagbladet Børsen:

- Man bliver jo helt vildt forsigtig, når forholdene på markedet ændrer sig, som det er sket det seneste år. Vi har i år haft arbejdsfordeling på alle fabrikker, og i det hele taget er det jo en helt anden situation end vi har været vant til de seneste mange år. Tidligere regnede vi jo i budgetterne med en årlig vækst på 10 % eller mere. Fortsætter nedgangen, er vi nødt til at gå i gang med nye tilpasninger, men får vi bare en lille fremgang i forhold til udviklingen i første halvår, så er vi dér, hvor vi skal være lige nu, siger ejer Villy Jæger.

Skandinavisk Køkkengruppe valgte tidligere på året at sænke forventningerne til årsomsætningen fra 300 til 200 mio. kroner. Villy Jæger oplyser, at årets første seks måneder gav røde tal på bundlinjen, men at det dog ser bedre ud end sidste år, der totalt endte i et minus på 22 mio. kroner.

Villy Jæger valgte tilbage i juni at overtage den daglige ledelse som følge af de dårlige regnskabstal. Han er nu den eneste tilbageværende i direktionen af oprindeligt syv personer.

Skandinavisk Køkkengruppe har domicil i Aulum og producerer mærkerne Kitchn, Biga og Boform.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094