23948sdkhjf

70 leverandører klar til håndværkermesse

Fra fredag den 16. september arrangerer Carl Ras håndværkermesse i Brøndby Hallen. Messen er den 11. i rækken og er efterhånden blevet en fast tradition.
I lighed med sidste år fyldes Brøndby Hallen i dagene 16-18. september med flere end 70 leverandører på udstillerlisten.

Leverandørerne vil på messen præsentere det nyeste inden for kvalitetsværktøj og -beslag. På de forskellige stande kan de besøgende prøve produkterne, få gode tips til, hvordan de får mest ud af dem samt ikke mindst deltage i masser af konkurrencer. Her kan man vinde alt lige fra 1 mio. euro til en trillebør fyldt med værktøj.

Carl Ras-messen i Brøndby Hallen er efterhånden blevet en fast tradition, og alle medarbejderne i Carl Ras glæder sig til messedagene, som er blandt årets absolut største begivenheder:

- Det bliver tre sjove dage, hvor alle i Carl Ras står skulder ved skulder for at give vores kunder branchens bedste service, gode oplevelser og ikke mindst et væld af fantastiske tilbud, siger Gorm Rasmussen, der er tredje generation i den familieejede virksomhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096