23948sdkhjf

TIB og 3F på vej mod fusion

De to organisationers hovedbestyrelser besluttede tirsdag at igangsætte en proces, der har til formål at bane vejen for en snarlig fusion.
Da 3F blev stiftet tilbage i 2004, valgte TIB at stå udenfor, men siden er behovet for stærk faglig organisering – ikke mindst på byggeområdet – steget.

De to forbund har gennem de seneste år været i løbende dialog, og det har nu medført, at hovedbestyrelserne har besluttet at arbejde frem mod en fusion:

- Vi har et stærkt ønske om at sikre vore medlemmer den bedste faglige styrke, og vi tror på, at en fusion med 3F er løsningen på arbejdsmarkeds store udfordringer. Vi skal nu i gang med at forberede en ekstraordinær kongres og en urafstemning blandt vore medlemmer. Men jeg føler mig sikker på, at denne beslutning er den rigtige løsning, siger Johnny Skovengaard, Forbundsformand hos TIB.

Begge organisationer igangsætter nu en række initiativer, således fusionen kan blive en realitet. Det skal efter planen ske ved en urafstemning i TIB samt i forbindelse med 3Fs ordinære kongres til september i Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094