23948sdkhjf

Facadefirma tredobler overskuddet

Eiler Thomsen Alufacader, der blandt andet producerer og monterer facadebeklædning, øgede i det forgangne regnskabsår sit resultat fra 5,7 til 17,25 mio. kroner.
Der var fremgang over hele linjen, da Eiler Thomsen Alufacader A/S for nylig offentliggjorde sit regnskab for 2008/09, der sluttede ved udgangen af juni.

Sammenlignet med 2007/08 er både bruttofortjeneste og bundlinje således øget med omkring 300 %; bruttofortjenesten fra 11,85 til 29,96 mio. kroner og resultatet fra 5,72 til 17,25 mio. kroner.

- Regnskabsåret har været præget af en betydelig stigning i aktiviteten, konstaterer ledelsen, der betegner resultatet som ”særdeles tilfredsstillende”.

Egenkapitalen udgør 24,3 mio. kroner, hvilket svarer til en egenfinansiering på 37 % af de samlede aktiviteter.

Selskabet regner dog ikke med, at det høje aktivitetsniveau kan opretholdes i indeværende år og kalkulerer derfor med ”et fald i resultatet og egenkapitalen”. Det understreges i den forbindelse, at forventningerne er behæftet med en del usikkerhed på grund af fortsat ustabile valutakurser og ustabile priser på aluminium.

Eiler Thomsen Alufacader er stiftet i 1983 og udfører blandt andet facadebeklædning, dobbeltfacader samt enkeltsiddende alu-vinduer og -døre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094