23948sdkhjf

Århus-firma tegner flere lavenergiboliger

For tredje gang i år har Arkitektfirmaet Ole Dreyer vundet en licitation på et projekt med lavenergiboliger – denne gang i Malling syd for Århus.
Projektet omfatter 20 almene boliger, som skal opføres for Beder-Malling Boligforening.

Licitationen er netop afsluttet, og byggeriet ventes påbegyndt i løbet af oktober måned.

Arkitektfirmaet Ole Dreyer oplyser, at de kommende boliger på en og samme tid er tilpasset de ældre omgivelser i området og samtidig meget nutidige med hensyn til standard.

Således er der anvendt højisolering og moderne varmegenindvinding, og byggeriet efterlever de store krav til boligernes tæthed.

- På den måde får beboerne på en gang fordel af den gamle stationsbys særlige kvaliteter og samtidig den moderne lavenergiboligs fortrin, ikke mindst en lav varmeregning og god luftkvalitet i boligerne, oplyser tegnestuen.

De 20 lavenergiboliger får alle have eller altan, herfra er der udsigt til boligernes fælles friarealer, hvor der står store gamle træer.

Projektet i Malling er Ole Dreyers tredje vundne licitation på lavenergiboliger i 2010. I september vandt tegnestuen således et projekt med 35 boliger – ligeledes i Malling – og i marts måned 23 boliger i Sabro .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095