23948sdkhjf

Regner på tilbud som aldrig før

Søndergaard Nedrivning har det seneste år øget medarbejderstaben med hele 20 %. Nytænkning, rationalisering og øget markedsføring er nøgleordene.
For et års tid siden begyndte Søndergaard Nedrivning for alvor at mærke følgerne af finanskrisen.

Der blev pludselig længere mellem ordrerne, og de opgaver, som virksomheden fik i hus, krævede mere forhandling end tidligere:

- Vi samlede derfor alle vore medarbejdere og bad dem om at komme med idéer til, hvordan vi kunne finde besparelser og mere effektive måder at udføre arbejdet på, fortæller konduktør Kim Westh.

Kan nu tillade sig at sige nej
Samtidig blev der ryddet godt og grundigt op i administrationen, ligesom kunderne blev inddraget for at finde ud af, hvad Søndergaard Nedrivning kunne blive bedre til.

- Da vi havde fået ryddet op i arbejdsopgaver, og gjort rutinerne mere effektive, gik vi i gang med en massiv markedsføringskampagne over for nye potentielle kunder. Resultatet er, at vi de sidste mange måneder har regnet tilbud som aldrig før. Det betyder ikke, at vi går på kompromis med hverken arbejdsmiljø, kvalitet eller pris, men vi kan nu tillade os at sige nej til opgaver, som vi på forhånd kan se ikke er rentable, fortsætter Kim Westh.

20 % flere ansatte
Tilsammen har nytænkningen, rationaliseringen og mere markedsføring bevirket, at Søndergaard Nedrivning er kommet godt gennem krisen. Og endda så godt, at firmaet har kunnet øge medarbejderstaben med over 20 %.

Der er blandt andet blevet udvidet med en entrepriseleder i produktionen, og for nyligt ansatte virksomheden en administrationschef med det formål at gøre de administrative rutiner endnu mere effektive.

Det er særligt inden for totalnedrivninger samt miljøsaneringer – asbest, PCB, skimmel og bly – at væksten hos Søndergaard Nedrivning har været mærkbar.

Virksomheden er i forvejen miljø- og arbejdsmiljøcertificeret, og det er nu planen at få et ISO9001 certifikat i hus i løbet af 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079