23948sdkhjf

Nu åbner Legos nye oplevelseshus

Bjarke Ingels har stablet 21 legoklodser i overstørrelse – og skabt det 12.000 kvadratmeter store Lego House, som indvies i dag.

En sky af Legoklodser er nu rejst på Ole Kirks Plads i Billund, hvor Lego-koncernen den 28. september 2017 slår dørene op for sin nye satsning – Lego House – der er skabt med Bjarke Ingels Group som arkitekt.

Lidt over tre år har det taget at opføre det 12.000 kvadratmeter store oplevelseshus, som forventes at tage imod 250.000 besøgende i løbet af det første år.

Lego House rager 23 meter i vejret og er bygget op omkring 21 legoklodser i overstørrelse med en overdækket plads på 2.000 kvadratmeter i midten.
Børn og voksne kan gå på opdagelse i fire oplevelseszoner, som går under navnet rød, blå, grøn og gul.

Læring gennem leg er tankesættet bag oplevelseszonerne. I rød zone er der fri leg, mens man i blå zone skal løse problemer og udfordringer. Grøn zone er et univers med figurer og historiefortælling. Og i gul zone skal legoklodserne bruges til at udtrykke følelser.

Husets tag er dækket af 13 terrasser med en legeplads på hver. Og trapper fører gæsterne op over taget og ned på husets anden side.

Det koster 199 kroner for voksne og børn over tre år at få adgang, men bygningens pyramideagtige konstruktion gør delvist tilgængelig som offentlig plads i Billund by.

Kronprinsparret deltager i den officielle åbning af Lego House.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157