23948sdkhjf

J. Jensen-koncernen ansætter ny administrerende direktør

Adserballe & Knudsen-direktør Karsten Hjarsø indtræder som administrerende direktør og partner i den nordsjællandske entreprenørkoncern, der samtidig bliver hovedaktionær i holdingselskabet bag Adserballe & Knudsen.

En markant oprustning er på vej i J. Jensen-koncernen, der ønsker et større fokus på moderselskabet, digitalisering og innovation.

Første skridt bliver at ansætte Karsten Hjarsø som ny administrerende direktør i Holdingselskabet J. Jensen, der samtidig omdannes til et aktieselskab med en professionel bestyrelse.

- Koncernen J. Jensen har med succes været drevet som en familievirksomhed siden starten i 1986. Gennem flere år har koncernen vist, at den kan levere en stabil, organisk vækst, som vi er meget tilfredse med. Samtidig er der er godt gang i byggebranchen netop nu, og derfor er tiden moden og rigtig til, at vi professionaliserer og giver holdingselskabet en mere aktiv rolle i koncernen, siger stifter Jens Jensen i en pressemeddelelse.

54-årige Karsten Hjarsø er i dag administrerende direktør i entreprenørfirmaet Adserballe og Knudsen. Han er uddannet bygningsingeniør i 1989 og arbejdede i ledende stilling hos MT Højgaard og Skanska, inden han i 2006 overtog Adserballe og Knudsen sammen med den øvrige direktion.

Som ny administrerende direktør i J. Jensen-koncernen får Karsten Hjarsø til opgave at skabe nytænkning og udvikle koncernen i en mere synlig og digital retning.

- Koncernen har over mange år bevist, at den kan skabe vækst inden for de traditionelle vækstområder i bygge- og anlægsbranchen. Nu skal vi lægge mere til forretningen og bygge ovenpå. Både når det gælder digitaliseringen og miljørigtige entrepriser, siger Karsten Hjarsø og fortsætter:

- Styrken i koncernen er, at vi har bygget den op af selvstændige og uafhængige virksomheder, der giver mobilitet og agilitet. Det har vi ikke på nogen måde tænkt os at røre ved. I stedet vil vi fremover styrke moderselskabet, og jeg vil bruge energi på at kigge på branchen fra helikopterperspektiv og sætte retningen fra det nye år, fastslår han.

I forbindelse med at Karsten Hjarsøs indtræden som administrerende direktør, ombyttes aktier, således at Holdingselskabet J. Jensen bliver hovedaktionær i Adserballe & Knudsen Holding. Samtidig indtræder Karsten Hjarsø som partner i Holdingselskabet J. Jensen. Dette er forudsat en godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, og derfor er Karsten Hjarsø endnu ikke tiltrådt sin nye stilling.

Den nye bestyrelse udgøres af Jens Jensen, advokat Peter Schäfer, finansmanden Brian Nedergaard Knudsen og af Stine Egsgaard, der er nuværende koncerndirektør i Holdingselskabet J. Jensen. 

Læs mere om planerne i J. Jensen-koncernen på mandag i Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125