23948sdkhjf

De gamle kaserner er blevet til veje: Snart starter byggerierne i Thors Have

Siden Jensen Gruppen begyndte byggemodningen i byudviklingsprojektet Thors Have ved Rismarksvej i Odense i september sidste år er fire af de ni byggefelter i det 71.000 kvm store område solgt. 

Frem mod 2026 bliver det gamle kaserneområde til et levevenligt områdemed omkring 400 nye boliger.

Ud af de 71.000 kvm skal 43.000 kvm være bebyggelse. Jensen Gruppen har allerede indgået aftaler med Fyns Almene Boligselskab (FAB) og Tetris, der bygger henholdsvis 100 og 68 boliger på tre af byggefelterne. 

Begge steder tages det første spadestik efter sommerferien. 

– Vi er rigtig glade for at kunne byde FAB og Tetris velkommen til Thors Have. Det er et ambitiøst byudviklingsprojekt, og vi oplever hele tiden stor interesse for det her område, som udvikler sig konstant, siger Karsten Hjarsø, adm. direktør i Jensen Gruppen, i en pressemeddelelse om fremdriften.

Fakta om Thors Have

  • Fyens Almene Boligselskab bygger 100 bæredygtige boliger, som certificeres til DGNB guld: 76 familieboliger og 24 seniorboliger.
  • Tetris skal bygge cirka 6.350 kvm af deres seniorboligkoncept Bodilhaven. Projektet består af 68 bæredygtige boliger, som certificeres til DGNB guld, samt store indendørs- og udendørs fællesområder.

De gamle kaserner bliver til veje

Nedrivningen af de gamle kaserner og miljøarbejdet er nu færdigt. Nedrivningsselskabet J. Jensen A/S har stået for denne entreprise, og mere end 90 pct. af materialerne fra de gamle kasernebygninger, der er revet ned, er blevet genbrugt - bl.a. til udearealerne i området. 

En stor del af materialerne fra bygningerne har været beton, som nedknuses på stedet og anvendes som bund i de nye veje i området. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.063