23948sdkhjf

Halvandet år efter storbrand i Glostrup fejrer Jensen Gruppen-selskab rejsegilde for busbyggeri

Det var desværre ikke en tidlig aprilsnar, da Hovedstadens Beredskab midt om natten den 1. april 2021 modtog meldinger om en voldsom brand på den store leverandør af kollektiv trafik, Keolis’, busdepot og hovedkontor på Naverland i Glostrup.

Her startede branden i en bus og bevægede sig videre til vaskehalen og hovedkontoret.

Genopbygningen af busterminalen blev – i form af en totalentreprise – siden lagt i hænderne på Celero Danmark A/S, oplyser firmaet i en pressemeddelelse..

Arbejdet skrider hastigt frem, og nu har der været rejsegilde på det genopførte busbyggeri.

Byggeriet indeholder et værksted, vaskehal, klargøringsområde og hovedkontor med et samlet areal på 2.111 kvm.

– Vi fejrer også et vellykket samarbejde mellem de mange forskellige faggrupper. Det handler om at vælge de rigtige samarbejdspartnere – alene havde vi ikke kunnet gøre det, sagde Keolis Danmarks adm. direktør Peter Lanng Nielsen ifølge pressemeddelelsen.

Fra skadebegrænsning til opførelse

Det var virksomheden Polygon DB, som rekvirerede Celero Danmark til at bistå med den efterfølgende oprydning og sikingsarbejde efter branden. Senere fik Celero lov til at byde på selve genopbygningen og projekteringen.

Celero Danmark er et forholdsvis nyt selskab med Jensen Gruppen og Clausens Service i ryggen, og selskabet kan derfor hjælpe fra skaden sker, til nøglerne afleveres. Og det er projektet hos Keolis et godt eksempel på, forklarer Line Bang Nielsen.

– Vi har bragt alle vores kompetencer, fra sikringsarbejdet til byggeriet, grundigt i spil her. Vi har benyttet vores interne kræfter i koncernen og har valgt at hyre vores koncern-kollegaer fra Jönsson Entreprise A/S ind på sagen, da vi netop her kunne gøre brug af egenproduktion, siger adm. direktør hos Celero Danmark, Line Bang Nielsen.

Aflevering af den nye busterminal i Glostrup forventes 20. december i år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11