23948sdkhjf

Byggefirmaet Ove Jensen på opkøb i lokalområdet

To af Vejles gamle, velkendte familievirksomheder smelter sammen, når Byggefirmaet Ove Jensen A/S pr. 1. december overtager aktiviteterne i tømrervirksomheden Arne Vedel.
- Det er ikke med min gode vilje, jeg stopper nu. Men når det nu engang skal være sådan, er Byggefirmaet Ove Jensen den bedste køber, vi kunne finde.

Sådan siger Arne Vedel, der i næsten 40 år har drevet tømrervirksomhed. Nu har han grundet sygdom besluttet at afhænde familieforretningen, der i dag har adresse på Tårnvej i Gl. Højen.

Således overtager Byggefirmaet Ove Jensen A/S i Vinding pr. 1. december Arne Vedels medarbejdere, kundedatabase, telefonnummer, biler og øvrige materiel:

- Forretningen har altid betydet meget for vores familie, og også min mor på 94 år følger stadig interesseret med i dens udvikling. Da min søn, der arbejder som svend i firmaet, ikke ønsker at blive selvstændig, har jeg igennem nogen tid været på udkig efter den rette køber til at føre navnet videre, fortsætter han.

Virksomheden har rødder tilbage til 1946, hvor den blev startet på Vejle Havn af Bjarne Vedel, og i 1973 indtrådte sønnerne som partnere. De tre drev virksomheden sammen indtil 1984, hvor Arne Vedel blev eneejer, mens broderen Holger valgte at opbygge et nyt firma.

Kan løfte større opgaver end hidtil
Byggefirmaet Ove Jensen er også en familievirksomhed med en lang historie bag sig. Virksomheden blev grundlagt i 1978 af Ove Elvin Jensen, der i dag ejer det sammen med sin søn, Henrik Jensen.

Ove Jensen er bl.a. kendt for VejleTrappen og udfører traditionelt tømrer- og snedkerarbejde samt opgaver i hovedentreprise:

- Vore kompetencer og aktiviteter supplerer hinanden perfekt. Arne Vedel har mange serviceopgaver for private og forsikringsselskaber, bl.a. inden for udskiftning af vinduer og døre, mens vi også arbejder meget med ny-, om- og tilbygning, forklarer Henrik Jensen.

Han hæfter sig ved de muligheder, som nu vil opstå i kraft af øget kapacitet og alsidighed:

- Med sammenlægningen bliver vores forretning især styrket inden for reparation og vedligeholdelse, men samtidig kan vi med højere samlet kapacitet løfte større opgaver end hidtil. Virksomheden kommer til at spænde bredere, vurderer Henrik Jensen.

Som led i aftalen fortsætter Arne Vedel som deltidsansat frem til juni 2011. Han får bl.a. til opgave at servicere sine mangeårige kunder, taksere forsikringssager og i øvrigt give stafetten videre til de nye ejere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141