23948sdkhjf

To Aarhus-entrepriser til østjysk byggefirma

Lph Byg har succes med fokus på institutionsbyggeri. To nye opgaver i Aarhus Kommune er netop føjet til ordrebogen.

Lph Byg fra Hørning har vundet hovedentrepriser på to institutioner for Aarhus Kommune i 2018.

Inden nytår går entreprenøren i jorden på det første byggeri; daginstitutionen Onsholtvej i Viby. Det andet – og største – byggeri er en udvidelse og renovering af Risskov Skole.

De to opgaver har en samlet entreprisesum på 32 mio. kroner og vil ifølge partner Ole Hummeluhr medføre ansættelse af to nye projektledere.

- Det er opgaver, som ligger meget præcist inden for vores strategiske fokus. Vi forventer, at institutionsbyggeri vil udgøre en væsentlig del af vores omsætning i 2018, så det er glædeligt, at vi, allerede inden året starter, kan skrive to nye institutionsprojekter i ordrebogen, siger han i en pressemeddelelse.

Renoveringen og udvidelsen af Risskov Skole er en hovedentreprise til 21 mio. kroner og omfatter blandt andet en tilbygning på 900 kvadratmeter, som bygges ind i en skråning mod de eksisterende bygninger. Det er GPP Arkitekter, der har tegnet byggeriet, der skal afleveres efter julen næste år.

Institutionen på Onsholtvej er en 930 kvadratmeter integreret institution i seks afsnit med fælles industrikøkken. Projektet er tegnet af Regnbuen-Kontur Arkitekter og beskrives som ”en træskulptur med rene linjer, skrå facader og flotte detaljer”. Institutionen har en byggesum på knap 11 mio. kroner og forventes afleveret i efteråret 2019.

Lph Byg hed indtil for nylig Brdr. Thybo og Co, men det ti år gamle byggefirma valgte pr. 1. november at skifte navn for at signalere, at ejerkredsen i dag er en anden og at firmaet ikke længere er forbundet til de øvrige Brdr. Thybo-virksomheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094