23948sdkhjf

KPF Arkitekter køber endnu en virksomhed

De 15 ansatte i københavnske Site Arkitekter bliver nu en del af KPF Arkitekter.

Overtagelsen, der følger i kølvandet på opkøbene af Formsprog og Erik Møller Arkitekter i 2015, skal styrke KPF Arkitekters muligheder for vækst på det københavnske marked.

- Vi har gennem det seneste år arbejdet strategisk sammen med Site Arkitekter, og det er tydeligt, at deres viden komplementerer vores viden og erfaring med at arbejde med den eksisterende bygningsmasse. Vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet i en endnu tættere form, siger Bitten Munk Warmdahl, direktør i KPF Arkitekters københavnske datterselskab Erik Møller Arkitekter, i en pressemeddelelse.

Site Arkitekter blev stiftet i 2006 og beskriver sig selv som en multidisiplær tegnestue, som blandt andet arbejder med strategisk indretning og transformation af eksisterende bygninger. CV'et tæller ombygningsprojekter for blandt andre Novo Nordisk Fonden, Aller, ATP Ejendomme og IT-virksomheden EG.

- Vi har igennem de seneste år oplevet en stor efterspørgsel af vores kompetencer, men også at bygherren oftere og oftere kræver en større organisation. Med KPF Arkitekter i ryggen kan vi nu favne flere store projekter og endda udvide porteføljen, da vi nu har et endnu større erfarings- og kompetencefelt at trække på, siger Jette Lind Johansen fra Site Arkitekter.

Site Arkitekter flytter den 1. marts ind på KPF Arkitekters tegnestue på Flæsketorvet i København. Ejerne af Site Arkitekter – Jette Lind Johansen og Bo Jeppesen –indtræder i partnerkredsen i KPF Arkitekter, som dermed vokser til ni partnere.

Med opkøbet af Site Arkitekter runder KPF Arkitekter 130 medarbejdere fordelt på afdelinger i Viborg, Aalborg, Aarhus og København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093