23948sdkhjf

Torntoft & Mortensen skal bygge for PFA i Horsens

I Horsens midtby, fem minutters gang fra Horsens Bytorv, ligger Emilies Plads.

Her vil PFA i de kommende år opføre et etagebyggeri med 48 boliger på 90-105 kvadratmeter. For stueetagen tegnes der samtidig en 15-årig lejekontrakt med restaurantkæden Bone’s.

- Horsens er en af de mest solide vækstbyer, hvor der forventes en stigende efterspørgsel efter boliger. Særligt i midtbyen forventes efterspørgslen at blive stor. PFA har de seneste 12 måneder analyseret forskellige boligprojekter i Horsens, og projektet på Emilies Plads skaber nu grobund for at etablere yderst fornuftige udlejningsboliger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn i en pressemeddelelse.

Projektet er udviklet af den lokale entreprenørvirksomhed, Torntoft & Mortensen, der bliver totalentreprenør på byggeriet. Entreprenøren leverer et nøglefærdigt projekt til PFA, som forventer, at de første beboere flytter ind i første kvartal 2020.

De nye boliger opføres i videst mulige omfang efter PFA’s seniorboligstandard, der er udviklet med henblik på at sikre, at lejere kan blive boende i deres boliger, selv om de med årene skulle få nedsat mobilitet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094