23948sdkhjf

Flere boliger på vej i Digterkvarter

TL Byg er valgt som totalentreprenør.

For to måneder siden godkendte byrådet i Aalborg Kommune en lokalplan, som baner vej for et nyt projekt med 220 lejeboliger ved indgangen til det såkaldte Digterkvarter, godt fem kilometer syd for Aalborg centrum.

Ejendomsudvikleren Calum er allerede i fuld gang med at nedrive de gamle kontorbygninger på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej for i stedet at opføre 109 lejligheder, og fredag i sidste uge gik spaden i jorden lidt længere nede ad vejen.

Over for Skalborg Kirke skal TL Byg sammen med ingeniørfirmaet Frandsen og Søndergaard opføre 40 boliger – 22 rækkehuse og 18 lejligheder – for JR Finanscenter.

- Vi glæder os til at gå i gang med byggeriet. Vi ser et stort potentiale i området, der vil udbygge Aalborg mod syd i de kommende år, siger direktør Jens Nielsen fra TL Byg i en pressemeddelelse.

Området skal understøtte den grønne profil og desuden bidrage til at forskønne Hobrovej og Nibevej som grønnere indfaldsveje:

- Vi har stort fokus på at udvikle boligområder, der er i god tråd med omgivelserne – og her er Digtervejen ingen undtagelse. Det kommer blandt andet til udtryk i boligernes skrå og grønne tage, der skal understøtte områdets grønne profil og passe til den resterende arkitektur som for eksempel Skalborg Kirke, lyder det fra Jens Nielsen.

Byggeriet, der bærer navnet Rosenhaven, skal stå færdigt i sensommeren 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094