23948sdkhjf

Nyt administrationshus skal være et fyrtårnsprojekt

Hedensted Kommune har valgt totalrådgiver på nyt byggeri i fire etager, som skal huse en af kommunens forvaltninger

Hedensted Kommune har valgt Rum, Kuben og Drias som totalrådgiver på byggeriet af et nyt administrationshus på Hedensted Kommune i Tørring mellem Vejle og Horsens.

Ambitionen er at opføre et DGNB-certificeret byggeri, som ikke blot rummer værdier og funktioner for medarbejderne, men også for kommunens borgerne.

- Visionen for projektet er at skabe et fyrtårnsprojekt – et forgangsprojekt for bæredygtighed i Hedensted Kommune, som kommer både medarbejdere og byens borgere til gavn, siger byrådsmedlem og medlem af byggeudvalget, Kirsten Terkilsen, i en pressemeddelelse.

Der bygges en fireetagers bygning med plads til de 85 kommunale medarbejdere fra forvaltningen for Fritid og Fællesskab. I stueplan bliver der offentlig adgang. Desuden indrettes der mødelokaler, som kan stilles til rådighed for byens borgere og foreninger. På taget indrettes en offentlig tilgængelig tagterrasse.

 Den nye administrationsbygning placeres centralt i Tørring midtby ud til byens torv og får således en attraktiv beliggenhed med aktive facader mod Tørrings fremtidige byrum.

Projektet indgår som en del af Hedensted Kommunes strategi og masterplan for Tørring, som skal omdanne bymidten til et identitetsskabende byrum med frodig karakter. Det nye administrationshus kommer til at ligge som afslutningen på en række punkthuse med erhverv og boliger. 

Rum, Kuben og Drias har tidligere samarbejdet om DGNB-certificerede byggerier, blandt andet Skanderborgs nye administrationshus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094