23948sdkhjf

GHT skal levere til Pro Tec og Nobia

I løbet af de seneste måneder er det lykkedes Grønning Hårdt Træ (GHT) at indgå samarbejdsaftaler med Pro Tec Vinduer og svenske Nobia. Det har banet vej for nyansættelser.
Det går fortsat fremad for østjyske GHT, som på det seneste har udvidet kundekredsen med to store aktører; vinduesproducenten Pro Tec og køkkenkoncernen Nobia.

Begge aftaler løber over tre år, og i denne periode skal GHT levere ramme- og glaslister i fyrretræ til Pro Tec samt kantlister i hårdttræ til Nobias fabrik i Ølgod:

- Vi har siden efteråret arbejdet som leverandør for Pro Tec og har således leveret løbende til dem. Vedrørende Nobia, så har vi siden sidste år arbejdet på at blive godkendt som leverandør, og vi har siden arbejdet med at ramme den rigtige kvalitet, fortæller René Hasbo fra GHT, som tilføjer, at aftalen med Nobia ventes udvidet til også at omfatte andre selskaber i koncernen.

Flere længerevarende samarbejdsaftaler i fremtiden
Hos GHT er disse længerevarende samarbejdsaftaler en vigtig del af strategien, bl.a. fordi det er med til at sikre kontinuitet og ro i produktionen:

- Samarbejdsaftalerne er et vigtigt strategisk værktøj, hvor vi rykker tættere på kunden og tilpasser os kundens særlige behov og ønsker. Det er vores mål at få flere af den slags aftaler i fremtiden, fordi vi dermed i højere grad kan forsvare at ’kommitte’ os til lagerførelse, mærkninger osv. Dertil kommer, at vi er fokuseret på at forbedre vores kundeservice og på den måde forbedre vore processer i virksomheden, forklarer René Hasbo.

Med flere faste kunder i porteføljen har GHT også fundet anledning til at opruste i produktionen, hvor medarbejderstaben er udvidet med tre mand siden sidste sommer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094