23948sdkhjf

JJW Arkitekter skifter direktør

Der er en skiftedag på vej hos JJW Arkitekter, nu siger farvel til administrerende direktør Nina Kovsted Helk.

Efter tre år i direktørstolen skifter Nina jobbet som administrerende direktør ud med jobbet som filantropidirektør i Realdania. Et job der har stået ledigt, siden Anne Skovbro i august blev adm. direktør i udviklingsselskabet By & Havn

Nina Kovsted Helk CV

2017-2018:
Administrerende direktør JJW Arkitekter

2016-2017:
Tegnestuechef JJW Arkitekter

2013-2016:
Ejendomschef, Hvidovre Kommune

2009-2013:
Ejendomsudvikler, arkitekt hos Freja Ejendomme

2005-2009:
Sagsarkitekt og projektleder hos Holgaard Arkitekter

2003-2005:
Sagsarkitekt og projektkoordinator hos AI-Gruppen

2002-2003:
Projektudvikler hos Holgaard Arkitekter

2002:
Arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, København

(Kilde: Realdania)

- Vi har været utroligt glade for Ninas indsats på tegnestuen, både som en stærk leder – og som en brobygger, der har evnet at samle tegnestuens kræfter på tværs, og således at skabe balance mellem tegnestuens 3 bundlinjer - den sociale, den faglige og den økonomiske, udtaler partner og kreativ direktør, Ole Hornbek, i en pressemeddelelse.

JJW oplyser, at der bliver tale om et glidende skifte. Det giver Nina Kovsted Helk mulighed for gradvist at overlevere ansvaret til afløseren, som allerede er fundet. Hvem det er, vil virksomheden dog ikke afsløre endnu.

- Jeg har været utrolig stolt over at stå i spidsen for JJW, der på mange måder er en fantastisk arkitektvirksomhed. Da jeg er så privilegeret at vide hvem min efterfølger er, ved jeg, at jeg skal overlevere roret til en både meget professionel og meget kvalificeret direktør. Jeg kan derfor trygt glæde mig til mit nye job – og til at følge JJW´s fortsatte positive udvikling fra sidelinjen, udtaler Nina Kovsted Helk.

Nina Kovsted Helk tiltræder senest den 1. januar 2019, og hos Realdania ser adm. direktør Jesper Nygård frem til det nye samarbejde:

- Med Nina Kovsted Helk får Realdania både en visionær fagperson inden for arkitekturen, en dygtig og rutineret leder og et engageret menneske, der ser samarbejde som et vigtigt element i at skabe de gode løsninger. Hun har solid erfaring fra både privat og offentlig sektor - noget som er væsentligt i Realdania, hvor samarbejder på tværs i samfundet mellem forskellige sektorer er en krumtap i vores måde at arbejde filantropisk på, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14