23948sdkhjf

Bonava og PFA skal bygge boliger i Køge

Udviklingsselskabet Bonava har netop indgået en aftale med PFA Ejendomme om at opføre 137 lejligheder, der skal stå klar til indflytning i Køges nye bydel på Søndre Havn i 2020.

Projektet, som bærer navnet ”Enggaarden” omfatter et boligareal på cirka 12.500 boligkvadratmeter. Der bliver tale om lejligheder i størrelser fra to til fire værelser, hvoraf de 12 indrettes efter PFA’s såkaldte Seniorboligstandard, der er udviklet i samarbejde med Statens Byggeforskningsinstitut.

- Vi bygger i forvejen rigtig mange børnefamilieboliger. Det er spændende også at være med til at skabe livsværdi for seniorerne. Flere og flere i den såkaldt tredje alder ønsker at leve et aktivt og rørigt liv, men fysikken bliver ikke nødvendigvis ved med at følge med, år for år. Det skal boligen og omgivelserne omkring borgerne tage højde for, udtaler direktør Claus Skytte fra Bonava i en pressemeddelelse.

Søndre Havn indgår i udviklingsprojektet Køge Kyst og er med sine 15 hektar det største af projektets tre delområder. De to andre områder er Stationsområdet og Collstropgrunden 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.193