23948sdkhjf

Fire udnævnelser hos Schmidt Hammer Lassen

Arkitektvirksomheden præsenterer torsdag en ny partner, to associerede partnere samt en R&D-ansvarlig.
I bestræbelserne på at styrke sig på væsentlige strategiske områder har Schmidt Hammer Lassen Architects netop foretaget fire udnævnelser:

- Udnævnelserne understreger, at Schmidt Hammer Lassen er en arkitektvirksomhed i konstant udvikling, og vi er stolte af at udvide ledelsesstaben med disse fire talentfulde arkitekter, siger CEO Bente Damgaard.

Kristian Ahlmark er blevet udnævnt til partner. Han har været en del af tegnestuens kontor i København siden det blev etableret i 2001 og har bevist sit arkitektoniske talent i en lang række markante projekter.

I 2006 blev han associeret partner og har siden været primus motor på mange danske og internationale projekter.

Kristian Ahlmark vil fortsætte med at arbejde internationalt og han vil derudover, som leder af kontoret i København, være ansvarlig for at udvide og udvikle firmaets aktiviteter i Københavnsområdet og Øresundsregionen.

Desuden er Chris Hardie udnævnt til associeret partner og leder af firmaets kontor i Asien. Han startede på Schmidt Hammer Lassens kontor i London i 2008 og har undervejs været og involveret i en række markante projekter. Siden november 2010 har Chris Hardie været ansvarlig for aktiviteterne i Kina og Asien, og han vil også fremadrettet have fokus på at øge aktiviteterne i Asien og udvide kontoret i Shanghai.

Rasmus Kierkegaard er også blevet udnævnt til associeret partner. Han har været del af Schmidt Hammer Lassen Architects siden 2003 og har været involveret i mange af de største danske og internationale konkurrencer, som firmaet har deltaget i. Han er leder af konceptudviklingsafdelingen og medvirker med sin baggrund og store erfaring til at implementere innovative arkitektoniske løsninger i konkurrencerne.

Endelig er Torsten Sack-Nielsen blevet udnævnt R&D ansvarlig og kommer dermed til at stå for Research & Development-afdelingen. Han kom til tegnestuen i 2006 og blev i 2008 udnævnt til ansvarlig for bæredygtighed. Med sin omfattende viden om bæredygtige og intelligente materialer vil Torsten Sack-Nielsen fortsætte med at sikre, at den allernyeste internationale viden er en integreret del af firmaets projekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093