23948sdkhjf

308 millioner: Helhedsplan vedtaget i Kastrup

Frydenspark – en tidstypisk murstensbebyggelse fra 1947 med 294 boliger – står foran en gennemgribende modernisering.

Beboerne i afdelingen, der ligger tæt på Kastrup Strandpark, har godkendt projektets helhedsplan og kan dermed snart sige farvel til deres små, utidssvarende køkkener og badeværelser med byggeskader.

Hovedstadens Almennyttige Boligselskab, der ejer bebyggelsen, forventer, at renoveringen kommer til at tage tre år med opstart ved udgangen af 2021.

- Med planen får beboerne nye badeværelser og køkkener, udskiftet tag, døre og vinduer, og de får samtidig et nyt ventilationsanlæg. Derudover bliver fællesarealerne renoveret og sikret til fremtiden. Boligafdelingen kommer også i fremtiden til at have 294 boliger, men 93 af dem får etableret karnapper, fortæller projektleder Lisbeth Engelbrecht Jensen ifølge DAB’s hjemmeside.

I begyndelsen af 2019 skal Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune tage stilling til helhedsplanen, og herefter følger projektering og udbud.

Projektet har et budget på 308 mio. kroner. Landsbyggefonden støtter med 213 millioner kroner og et årligt driftstilskud på 5,4 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125