23948sdkhjf

Pihl & Søn har underskud i nyt regnskab

Byggeentreprenøren Pihl & Søn A/S har et underskud på 5,8 mio. kr. efter skat i 2017/2018, der er det første hele regnskabsår for virksomheden, der blev etableret i efteråret 2016.

Pihl havde også underskud i regnskabsåret 2016/17, som dækkede ni måneder. Da var det på -2,5 mio. kr. 

Røde tal på bundlinjen er dog ikke noget, der giver anledning til bekymring. Fokus er fortsat på opstart og investeringer.

- Genrejsningen af Pihl & Søn A/S er et stort projekt, men takket være en lang række investeringer og en solid holdindsats er vi kommet godt fra start, og det viser dette årsregnskab. Vi havde budgetteret med et større minus på grund af massive investeringer, så vi er meget tilfredse med årets resultat. Vi tager et skridt ad gangen, men er ambitiøse og har høje forventninger til fremtiden, lyder det fra medejer og bestyrelsesmedlem Carsten Mindegaard i en pressemeddelelse.

Bruttoresultatet er på 438.000 kr. i 2017/18. De resterende nøgletal er endnu ikke blevet offentliggjort. 

Arbejder i konsortium
Pihl & Søn blev stiftet i 2016 af LM Byg-ejer Carsten Mindegaard med støtte fra Danske Bank og Vækstfonden. Med i ejerkredsen er også koncernen bag anlægsentreprenøren M.J. Eriksson.

De tre entreprenører (Pihl, LM Byg og MJ Eriksson) har det seneste år vundet flere større byggeopgaver i hovedstadsområdet som Pihl-konsortiet.

Tidligere på måneden blev det offentliggjort, at konsortiet skal stå for at opføre cirka 100 nye lejligheder og byhuse på Vesterbro for ejendomsselskabet Enghaven. 

Pihl-konsortiet står også for at etablere et nyt Scandic-hotel på over 30.000 kvm på Kalvebod Brygge. I Pihls ordrebog er desuden et boligprojekt på Teglholm Brygge for TDC Pensionskasse og et boligbyggeri i Hillerød for investeringsselskabet M. Goldschmidt Holding. Det foregår også i samarbejde med LM Byg og MJ Eriksson. 

Carsten Mindegaard og resten af ejerkredsen har overtaget navnerettighederne fra det konkursramte E. Pihl & Søn A/S, der gik ned i 2013. 

Flere af medarbejderne fra det gamle Pihl er også at finde i den nye virksomhed. Heriblandt adm. direktør Halldór P. Ragnarsson, der tilbragte over 30 år hos virksomheden frem til 2012.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14