23948sdkhjf

Mere end 1.000 boliger - den sidste mursten er lagt

Himmerland Boligforening har de seneste tre år været i gang med en storstilet renovering af flere end 1.000 boliger i Kildeparken i det østlige Aalborg – og nu er den sidste mursten lagt i det sidste gårdhus i afdelingen på Ravnkildevej.

- Arbejdet med renovering af blokkene på Ravnkildevej er i det store hele forløbet planmæssigt og vi er nu færdige med dem alle og de er taget i brug. For afdelingens gårdhuse gælder, at den sidste mursten blev lagt 13. november 2018. I øjeblikket arbejder håndværkerne på at få gjort de sidste otte gårdhuse færdige indvendigt og går det, som vi forventer, vil de sidste beboere kunne flytte ind i deres nyrenoverede hjem omkring 1. marts 2019, siger direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening. 

Arbejdet på Ravnkildevejs 247 boliger udføres af et konsortium bestående af arkitekt- og ingeniørvirksomheden Kærsgaard & Andersen, Effekt Arkitekter og Tegnestuen By+Land. 

Ole Nielsen betegner renoveringen på Ravnkildevej som en fornem forandring af de eksisterende boligblokke og gårdhavehuse, ligesom den fysiske struktur i friarealerne og adgangsforhold til området har en central plads i den samlede planlægning. 

I takt med at de sidste gårdhuse bliver færdige, skal terrænarbejdet omkring dem og blokkene afsluttes. I samme forbindelse skal de interne stier gøres færdige, så de får forbindelse til Astrupstien, der knytter flere af boligforeningens afdelinger i det østlige Aalborg sammen. 

Fakta: Kildeparken 2020

Renoveringen på Ravnkildevej indgår i Himmerland Boligforenings helhedsplan for Blåkildevej, Fyrkildevej og Ravnkildevej – et projekt, der samlet går under betegnelsen Kildeparken 2020 og omfatter flere end 1.000 boliger opført i 1970erne.

Mens budgettet for afdelingen på Ravnkildevej er omkring 387 millioner kroner, beløber det samlede projekt for de tre afdelinger sig til cirka 1,5 milliarder kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109