23948sdkhjf

Erik Arkitekter trækker naturen ind i 17.000 m2 industribyggeri

Erik Arkitekter har tegningerne på plads. Så inden sommmer 2019 går byggeriet i gang på Trelleborg Sealing Solutions nye 17.000 kvm stort produktionsanlæg ved Espergærde. Et anlæg industrikoncernen investerer et tre-cifret millionbeløb i.

Placeringen af den nye fabrik på en 90.000 kvm stor grund er valgt med omhu. 

Tanken har fra start været at udnytte de naturskønne rammer og skabe et produktionsmiljø, hvor både transparens og natur kommer helt ind på fabriksgulvet. Fra alle kontorer og fra produktionsområdet, kommer der til at være udsyn til de grønne områder og indvendig skal materialevalg og rumfordeling give en fornemmelse af natur og transparens.

På øverste etage kommer Trelleborgs kantine til at ligge. Her kommer medarbejderne til at kunne trække ud på tagterrassen og nyde solen og udsigten over landskabet. Langs to af bygningens sider vil der være fri udsigt til de omgivne grønne områder, og vejene langs bygningens to andre sider vil blive anlagt i bløde buede former, så de passer ind i det kuperede landskab.

Med den nye fabrik udvider Trelleborg produktiviteten markant ved bl.a. at videreføre de gode erfaringer med robotteknologi og automatiserede processer i den nye fabrik. Placeringen af fabrikken betyder også, at der er let adgang for ansatte og anden transport.

Fakta: Trelleborg Sealing Solutions nye produktionsanlæg
• Fabrikken forventes indflytningsklar i 2021. Byggeriet går i gang inden sommeren 2019.
• Det bebyggede areal bliver på 17.000 m²
• Arkitekt: Erik Arkitekter står bag byggeriet
• Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S
• Landskabsarkitekt: BOGL

Fakta: Trelleborg
• Trelleborg Sealing Solutions A/S er en del af Trelleborg Gruppen, der er leverandører af specialudviklede polymerteknologi til applikationer i krævende miljøer. Koncernen omsætter for ca. 21 milliarder kroner, har 23.245 medarbejdere og afdelinger i 50 lande.
• Trelleborg Sealing Solutions fabrik har i dag 370 ansatte, der er specialiserede i udvikling og produktion af tætningssystemer til højteknologiske virksomheder inden for bl.a. bil-, fly- og vindmølleindustrien.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109