23948sdkhjf

Genvalg i Brabrand: Base Erhverv med ny totalentreprise

Horsens-entreprenøren Base Erhverv har afleveret en ny lagerhal på 2.800 kvm til virksomheds Triscan i Brabrand. Hallen, opført i totalentreprise, er bygget sammen med en eksisterende hal på næsten 9.000 kvm. Herefter råder Triscan, som sælger autoreservedele til grossister over hele Europa, alene i Brabrand over godt 12.500 kvm lager og administration. 

Med den nye lagerhal er maksimale bebyggelsesprocent er nået. Derned bliver det den sidste udvidelse, men ikke den første for Horsens-firmaet. I 2011 udvidede Base Erhverv for første gang lagerkapaciteten hos Triscan. 

- Vi havde rigtig gode erfaringer fra første gang i 2011, og de kender vores måde at arbejde på, bygningskonstruktionen og elementerne. Og i det hele taget letter det valget af entreprenør, når man har en rigtig god oplevelse fra et tidligere samarbejde, siger Morten Hallum, Triscan-medejer og direktør med ansvar for IT og logistik, om valget af Base Erhverv som totalentreprenør for anden gang. 

Han tilføjer, at tilbygningen kunne tages i brug flere uger før beregnet. Tilbygningen er integreret med porte ind i den eksisterende bygning, og to sluseporte er arbejdet ind som skråtstillede, da tilkørsels-arealet og pladsen foran varegården kunne optimeres på den måde. 

Den nye hal på 2.880 m2 har samme indvendige højde som den første på 8 meter. Bredden er øget med 2,5 meter.  I den nye hal er der næsten 6.000 pallepladser.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125