23948sdkhjf

Tømrerfirma satser på trappeproduktion

Byggefirmaet Ove Jensen A/S har store ambitioner for sit koncept VejleTrappen. En ny CNC-maskine og en nyansat salgskonsulent skal være med til at firedoble salget.
Trapper er blevet et væsentligt forretningsområde for det vejlensiske byggefirma Ove Jensen, som har mere end 25 års erfaring på området.

Nu har virksomheden udvidet både produktionskapacitet og medarbejderstab med henblik på at styrke sin position som producent af færdige trappeløsninger og underleverandør til andre trappeproducenter.

Firmaet fremstiller standard- og specialtrapper af alle slags, som leveres både til private og erhvervskunder. Produkterne afsættes dels direkte til slutbruger, og dels igennem et netværk af forhandlere, som man nu satser på at udbygge.

Ny sælger er allerede på landevejen
Som led i satsningen er 45-årige Jørn Rask blevet ansat i en nyoprettet stilling som salgskonsulent. Han kommer fra en lignende stilling hos Sønderjyllands Døre & Vindues Center, hvor han siden 2005 har beskæftiget sig med salg af trapper, porte, døre og vinduer – med netop trappeløsninger som primært ansvarsområde.

Med skiftet til det nye job, hvor han netop er tiltrådt, bevæger Jørn Rask sig fra detailleddet til engrosleddet:

- Når man kommer fra en handelsvirksomhed, er det spændende pludselig at arbejde for en producent, som har stor erfaring med at fremstille individuelle trætrapper, og som har investeret betydelige ressourcer i at øge kapaciteten og salget. Bortset fra det er jobbet næppe så forskelligt fra mit tidligere, siger Jørn Rask, der nu får til opgave at varetage kontakten til såvel gamle som nye kunder:

- Min opgave bliver at besøge andre håndværksvirksomheder, der er relevante som forhandlere af vore trappeløsninger, samt producenter af stål- og betontrapper, hvor vi kan være attraktive som underleverandør af trappetrin i træ, fortsætter han.

Målet er en firedobling af salget
Udover ansættelsen af Jørn Rask har firmaet investeret i en ny CNC-maskine, og ifølge tømrermester Ove Jensen er gevinsterne mærkbare i form af en mere effektiv produktion og en bedre produktkvalitet. Det skaber forventninger om vækst:

- Vi budgetterer med en firedobling af salget, og med CNC-maskinen kan produktionen følge med. Hvor vi traditionelt udelukkende har været ordreproducerende, har vi nu mulighed for en serielignende produktion. Dermed er vi i stand til at imødekomme de fleste ønsker og behov og henvender os nu til en uset bred kundegruppe. Kombineret med en forstærket salgsindsats vil det bevirke, at vi kan nå de budgetterede mål, vurderer Ove Jensen.

Tømrermesteren fremhæver også, at maskinen både kan benyttes til udfræsning af trappetrin i træ, stål og beton samt andre trappedele. Således kan den bidrage til effektivisering, uanset hvilken trappetype der skal produceres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08