23948sdkhjf

Østjysk entreprenør køber op og vil fordoble omsætningen

Q-Construction A/S køber Bolinds bygge- og renoveringsaktiviteter.

Med i købet følger også otte medarbejdere, primært projekt- og entrepriseledere. De rykker fra Bolinds afdeling i Søborg og samme med Q-Constructions folk i Storkøbenhavn, fortæller bestyrelsesformand og medejer i Q-Construction, Poul Bærentsen, til Licitationen.

Efter opkøbet bliver detailmarkedet et nyt strategisk område for entreprenørvirksomheden, der har hovedsæde i Aarhus. Ligeledes vil renoveringsmarkedet få langt større fokus.

For Bolind er det et spørgsmål om at komme tilbage til udgangspunktet. Firmaet er en handelsvirksomhed, som servicerer den almene boligsektor med materialer og ydelser. Siden starten i 1947 har firmaet udviklet en bygge- og renoveringsdivision, som altså nu sælges fra.

Fordobling i horisonten
Q-Construction har sin styrke på boligområdet, som ofte udvikles i projekter sammen med detailbutikker.

Forventningen lyder nu på en fordobling af omsætningen i 2019.

- Vi har en massiv vækststrategi og netop detail- og renoveringsmarkedet, ser vi et stort potentiale i. Samtidig har Bolind rigtig godt fat i den almene boligsektor, som vi ønsker at vækste på. Derfor er opkøbet velovervejet og fuldstændig i tråd med vores strategi. Vi forventer som minimum en fordobling af omsætningen i 2019 i forhold til 2018, hvor vi realiserede en omsætning på 165 mio. kr., siger bestyrelsesformand og medejer i Q-Construction, Poul Bærentsen, i en pressemeddelelse om opkøbet.

Q-Construction A/S havde i 2017, hvor den senest offentliggjorte årsrapport er fra, en bruttofortjeneste på 14,9 mio. kr. og et resultat før skat på 2,3 mio. kr. 

Bolind A/S havde en nettoomsætning på 341,7 mio. kr. i 2017, hvor senest offentliggjort årsrapport er fra. Selskabets driftsresultat var negativt med 1,3 mio. kr., mens årets resultat var et plus på 1,3 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094