23948sdkhjf

Bravida køber op i hovedstaden

Teknikentreprenøren Bravida Danmark A/S har indgået aftale om at overtage VVS-firmaet Cura VVS med base i Rødovre.

Cura VVS havde i 2018 en omsætning på cirka 96 mio. kr. og beskæftiger i dag omkring 60 medarbejdere fordelt ud på en serviceafdeling, en hospitalsafdeling med medarbejdere specialiseret inden for tekniske installationer og løsninger til hospitaler og sundhedssektoren samt en afdeling for hoved- og teknikentrepriser.

Regionsdirektør i Bravidas Region Øst, Carsten Knudsen siger om købet af Cura VVS i en pressemeddelelse:

- Jeg er meget stolt og tilfreds med, at vi nu kan byde Curas medarbejdere velkommen i Bravida. Cura VVS er en veldrevet virksomhed med dygtige medarbejdere, en attraktiv ordrebeholdning og mange serviceaftaler. Dermed passer Cura VVS rigtig godt til Bravida og vores ønske om at styrke vores aktiviteter i og omkring København.

Adm. direktør i Cura VVS, Johnny Brandt siger, at der i "nogen tid" er blevet kigget efter den rette køber.

- Vi har vurderet, at vores potentiale for vækst og udvikling bedst kan forløses ved at blive en del af Bravida. Jeg er overbevist om, Bravidas værdisæt og måde at drive forretning på passer godt til Cura VVS, og vi fortsat kan udføre VVS-tekniske løsninger med samme omhu som vi altid har gjort, lyder det fra ham i pressemeddelelsen.

Bravida Danmark overtager Cura pr. 1. marts 2019. Samtlige medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller fra samme adresse i Rødovre med Johnny Brandt som ansvarlig for aktiviteterne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141