23948sdkhjf

Skana Entreprise henter ny direktør i NCC

Den 1. august sætter Peer Kisbye sig til rette i chefstolen hos Engsø-selskabet Skana Entreprise. Han kommer fra en stilling som projektdirektør i NCC.
Peer Kisbye, som er 47 år og far til fire, er en erfaren mand i branchen. De seneste 16 år har han været ansat hos NCC, senest som projektdirektør for NCC Beton & Råhus.

Med ansættelsen af Peer Kisbye har Skana Entreprise dermed fundet afløseren for Ea Ovdal Nielsen, som efter gensidig aftale forlod Skana Entreprise ved udgangen af maj måned.

- Der er plads til og brug for nye kræfter hos Skana. Og jeg er sikker på, at Peer med sin store erfaring kan sikre, at virksomheden udvikler sig i den helt rigtige retning fremover, og at vi når det fulde potentiale, som ligger i Skana. Jeg er meget begejstret for fremtidsudsigterne, siger adm. direktør i Engsø Øst, Robert Mayer.

Skana Entreprise har rødder tilbage til 1930’erne og er i dag ejet af Engsø Gruppen. Selskabet er specialiseret i at udføre ombygnings- og renoveringsopgaver, særligt i beboede bygninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127