23948sdkhjf

Polystyrenplader løser eskalerende fugtproblematik

Vand- og fugtskader har store økonomiske konsekvenser for byggeriets aktører, men antallet af skader er steget markant over de seneste år. I bestræbelserne på at komme den uheldige tendens til livs, har Jackon har udviklet Jackoboard® – en vådrumsplade i ekstruderet polystyren, som både er fugtresistent, varmeisolerende og nem at montere

I mere end 60 år har Jackon leveret isoleringsløsninger, der er tilpasset byggebranchens omskiftelige forhold og mangeartede udfordringer. Virksomhedens tilgang er præget af nytænkning og innovation med udgangspunkt i enten ekstruderet eller ekspanderet polystyren, der er bearbejdede olieprodukter med en lang række isolerende og bæredygtige fordele. 

Jackoboard® til effektiv fugtsikring af vådrum

I Danmark har vi meget fokus på flisematerialer og moderne indretninger, da det giver os en følelse af luksus og velvære. Det er for mange en selvfølge, at vandrør under fliserne er tætte, men et stigende antal vand- og fugtskader fortæller en anden historie. En stor del af skaderne kunne dog være undgået ved korrekt montering og det rigtige materialevalg.

Jackoboard® er en letvægtsplade, som danner underlag for fliser samt opbygning af inventar i vådrum – herunder badeværelser, toiletter og bryggers med gulvafløb, der er de mest fugtbelastede områder af boligen. Løsningen består af ekstruderet polystyren (Jackodur®) med glasfiberarmeret puds på begge sider, som gør den både varmeisolerende og modstandsdygtig over for fugt. Produktet er i øvrigt velegnet til montering på forskellige typer underlag.  

Det fleksible og trygge valg

Jackoboard® åbner for en verden af muligheder, da løsningen er enkelt at tilpasse, så indretningen bliver præcis som ønsket. Pladerne har lang levetid og kommer i forskellige tykkelser og længder med alt nødvendigt tilbehør, som er nemt og hurtigt at montere for håndværkeren.

Vådrumspladerne indeholder ikke forurenende stoffer og har ingen skadelige eller negative påvirkninger ved indendørs brug. Med både SINTEF-certificering samt MK-godkendelse til vægge og gulve, er Jackoboard® det trygge valg for bygherrer, når der skal bygges eller renoveres.

I videoerne kan du se, hvor let Jackoboard® monteres på vægge, gulve og omkring afløb. Har du behov for mere information, kontakt da projektrådgiver Martin Bendix på tlf. 22 72 26 19 eller mail: mb@jackon.dk

OM POLYSTYREN:

Hovedparten af Jackons produkter er lavet af ekstruderet (XPS) eller ekspanderet (EPS) polystyren – Jackodur® og Jackopor®, som er bearbejdede olieprodukter, der består af 98% luft og er 100% recirkulerbare.

Hos Jackon genbruges spild og rester fra produktionen til nye råstoffer og produkter. Brugt EPS og XPS kan smeltes om og benyttes til produktion af andre plastprodukter, fx havemøbler eller blomsterkasser.

EPS og XPS absorberer minimalt med vand og kan ikke rådne, hvilket er med til at øge holdbarheden og dermed reducere behovet for udskiftning.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093