23948sdkhjf

KHR Architecture forynger ejerkredsen

KHR Architecture har optaget to nye profiler i ejerkredsen. Det sker i forbindelse med, at professor Jan Søndergaard stopper som ejer og partner i det københavnske arkitektfirma. 

Ny medejer og partner er Lars Kragh, som har været direktør i arkitektfirmaet i seks år.

Ind i ejerkredsen kommer også arkitekt MAA Janina Zerbe. 

- Som arkitektvirksomhed, der er kendt for at udfordre, er det afgørende løbende at få yngre kræfter ind, fortæller direktør Lars Kragh i en pressemeddelelse. 

- Janina Zerbe har været fire år i virksomheden og har været ansvarlig partner på Bispebjerg Akut Hospital, på flere boligbyggerier og er p.t. ansvarlig partner på projekter i Nuuk og i Norge, fortsætter Lars Kragh. 

Jan Søndergaard, som har arbejdet 40 år i KHR, udtræder af ejerkredsen og af ledelsen. Han fortsætter dog som senior partner med deltagelse i KHRs designprocesser og med opgaver i virksomhedens forsknings- og udviklingsenhed Atelier KHR. Jan Søndergaard har stået for flere store markante værker, så som Den Danske Pavillon i Sevilla, Bang & Olufsens Hovedsæde, Fiberline i Middelfart, Hellig Kors Kirke i Jyllinge og Pihl & Søns Hovedsæde i Lyngby. 

Ejerne bag KHR er fremover partnerne Mikkel Beedholm, Henrik Danielsen, Janina Zerbe og Lars Kragh.  

Fortsætter ad samme spor
Processen med at udvide ejerkredsen med yngre kræfter vil fortsætte de kommende år. 

- Et stærkt samspil mellem vores yngre kræfter og vores meget erfarne kræfter er afgørende for fortsat nyskabelse og for at sikre en sund virksomhed med overskud til at dyrke modet og indlevelsen hos vores medarbejdere, siger Lars Kragh. 

KHR arbejder med projekter for offentlige og private kunder i Danmark og Norge. I dag opføres blandt andet nyt kontorhus og centerbebyggelse på Østerport Station, Sankt Hans retspsykiatri i Roskilde samt flere boligbyggerier i København og i Norge. 

Samlet har virksomheden har 80 ansatte og en omsætning på 50 mio. kr. og ambitioner om at øge omsætningen inden for de nærmeste år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094