23948sdkhjf

Startskud til sidste etape af 17 etagers fjordtårn

Totalentreprenøren 5E Byg har været med siden starten af byggeriet i Holbæk

AP Pension og totalentreprenøren 5E Byg fejrede torsdag den 6. juni rejsegilde for det markante Holbæk Fjordtårn. Samtidig skød parterne gang i afslutningen af projektet, der er tegnet af Juul Frost Arkitekter. 

- Med rejsegildet sætter vi gang i sidste etape af byggeriet af Holbæk Fjordtårn. Det er en helt særlig ejendom med en unik placering ved Holbæk Havn, hvor de kommende beboere får en fantastisk udsigt ud over Holbæk Fjord, siger Peter Olsson, om administrerende direktør i AP Ejendomme, om det tårnende byggeri. 

Holbæk Fjordtårn, der har 17 etager og måler 57 meter, byder på 60 moderne leje- og ejerlejligheder på mellem 60-160 kvm. 

Totalentreprenøren 5E Byg har været med siden starten af byggeriet af Holbæk Fjordtårn, og entreprenørens tekniske direktør, Torben Nielsen, ser frem til at beboerne kan flytte ind i det eksklusive tårn. Fortsætter alt som planlagt, kan det sker fra slutningen af 2019. 

En anlagt plint omgiver matriklen indeholder blandt andet grønne fællesarealer. Men også matriklen under jorden udnyttes til faciliteter, heriblandt cykelrum og en delvist nedgravet parkeringskælder. 

Hos Juul Frost Arkitekter er de stolte over at være en del projektet, som har et nordisk islæt over sig. 

- Højt byggeri stiller store krav til den arkitektoniske kvalitet. Vi har sikret beboerne den bedst mulige udsigt, omvendt har vi haft stor respekt for området og oplandets udsigt til tårnet. Med plinten på tårnets sydside har vi tilføjet byen en ny lomme, hvor beboerne og byens borgere kan nyde solen, siger Flemming Frost, Founding Partner fra Juul Frost Arkitekter.  

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172