23948sdkhjf

Husene står snorlige i Værløse

Der er sket meget siden den kølige decemberdag i 2018, hvor der blev taget første spadestik til de 19 boliger samt et fælleshus, der skal udgøre Seniorbofællesskab Laanshøj i Værløse.

I dag er alle husene rejst og står snorlige i områdets kuperede terræn, og fælleshuset har som det sidste hus fået rejst spærrene - så der kunne fejres rejsegilde. Og det blev der den 22. august. Det med glæde hos både totalentreprenøren HHM de kommende beboere, skriver entreprenøren i en pressemeddelelse.

Traditionen tro blev der holdt tale for byggeriet og håndværkerne med lovord. Indflytningen er efterhånden nærtstående i foråret 2020.

Der mangler et tag
Byggeriet er en totalentreprise mellem HHM som totalentreprenør, TriArc på arkitektsiden og Dines Jørgensen & Co. som rådgivende ingeniører med Seniorbofællesskabet Laanshøj som bygherre. 

De 19 boliger er fordelt på fem blokke omkring et fælleshus. Selvom byggefolkene også arbejder ihærdigt på den indvendige del af boligerne, er det udenfor, at der er sket mest: Med undtagelse af fælleshuset er der allerede kommet tag på alle boligerne.

Bofællesskabet er gået efter at gøre hele byggeriet så vedligeholdelsesfrit som muligt, og derfor er der lagt naturskifer på samtlige tage – også på skuret, der er forbundet med huset. Facaderne bliver en kombination af mursten og en let træbeklædning i Termowood.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109