23948sdkhjf

Arkitekter udfordrer den traditionelle idrætshal

Tirsdag den 23. august tog rådmand Anne-Dorte Krog første spadestik til ombygningen af Tornhøjhallen i Aalborg Øst.
Tornhøjhallen i Aalborg Øst skal være mere moderne, og derfor indleder Aalborg Kommune nu en ombygning af anlægget til 8 mio. kroner.

Projektet er et resultat af en grundig behovsanalyse og idéudviklingsproces, som er gennemført i tæt samarbejde med mange aktører fra lokalområdet, herunder Tornhøjskolen og de lokale foreninger.

Arkitektfirmaet Keinicke & Overgaard har udmøntet lokalområdets ønsker i et projekt, som udfordrer den traditionelle idrætshal-arkitektur, hvor man traditionelt ’skjuler’ de aktiviteter, der sker i og omkring hallen.

Når byggeriet er færdigt, bliver Tornhøjhallen således en åben og gennemsigtig idrætsarena med en række nye aktivitets- og opholdsmuligheder.

- Jeg er sikker på, at vi med den ombygningen af Tornhøjhallen, samt den nye multibane og løbebane skaber nogle helt unikke rammer, der vil inspirere både børn og voksne til at dyrke endnu mere motion og skabe et stærkt socialt samlingspunkt i Aalborg Øst, siger rådmand Anne-Dorte Krog.

Aalborg Byråd har bevilget 6 mio. kroner til projektet, mens Lokale- og Anlægsfonden støtter med 2 mio. kroner. Den nye Tornhøjhal ventes indviet i foråret 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078