23948sdkhjf

Geopartner sætter en ny nål i Danmarkskortet

Geopartner Landinspektører slår den 16. september dørene op til et nyt kontor på Torvegade 65 i Esbjerg. Det sker som et led i firmaets strategi om at være landsdækkende med lokal forankring.

Og der er gode grunde til, at det nu blev Esbjerg, der er næste nål i kortet, lyder det i en pressemeddelelse:

- Esbjerg er landets femte største by og en spændende og dynamisk by, der fokuserer på vækst på netop de områder, hvor man har brug for en rådgivende landinspektør. Det vil vi gerne være en del af – samtidig med at vi herfra kan dække det sydvestjyske område, hvor vi hidtil ikke har været repræsenteret, siger områdechef i Geopartner og chef for det nye kontor, Kim Voss, i pressemeddelelsen.

Geopartner er allerede involveret i flere projekter i Esbjerg-området. 

Det Bjarke Ingels Group-tegnede projekt ’A place to – Esbjerg’, der omfatter opførelsen af 418 boliger fordelt på tre højhuse, er Geopartner landinspektør på. Firmaet har også udført inspektion og kortlægning af Sneum diget. 

I Esbjerg henvender landinspektøren sig til både kommuner i området, private borgere samt erhvervslivet, hvor målgruppen omfatter landbrug, arkitekter, ejendomsudviklere, entreprenører mv. 

Udover Jesper Falk Rasmussen, som er beskikket landinspektør på det nye kontor, er der ansat en kort- og landmålingstekniker, som har speciale inden for scanning, opmåling og afsætningsopgaver, samt erfaring med offshore. Samt en matrikeltekniker. Derudover kan holdet trække på Geopartners 220 øvrige medarbejdere.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.297