23948sdkhjf

Ny Link-direktør bliver også koncernchef i moderselskabet  

Link Arkitektur henter sin nye adm. direktør fra sine egne rækker og ansætter Kirsten Anker Sørensen på posten fra 1. november 2019. Hun har siden 2015 været direktør for den danske del af den skandinaviske tegnestue 

Kirsten Anker Sørensen bliver samtidig koncernchef for arkitektur-segmentet i det norske moderselskab Multiconsult. 

Det oplyser Link Arkitektur i en pressemeddelelse. 

- Kirsten er meget respekteret i hele organisationen på tværs af alle lande, og hun er meget vidende og reflekteret – ikke mindst på områder, der er essentielle for vores samlede ingeniørvirksomhed fremover, siger Grethe Bergly, koncernchef i Multiconsult, i pressemeddelelsen.

Multiconsult har 2.850 medarbejdere og er blandt Skandinaviens store virksomheder inden for arkitektur, teknisk rådgivning og projektering. 

Ser potentiale i komplekse byggeprojekter
Kirsten Anker Sørensen har 20 års ledererfaring fra forskellige virksomheder, ikke mindst inden for de kreative erhverv, og hun har været ansat i Link Arkitektur siden 2015. Frem til opkøbet af tegnestuen Aarhus Arkitekterne i efteråret 2016 var Kirsten interim adm. direktør i Link Danmark. I september 2017 overtog hun hovedansvaret for Link Arkitektur i Danmark og trådte samtidig ind i koncernledelsen i det skandinaviske selskab.

Kirsten Anker Sørensen er uddannet cand.merc. i industrielt design og internatonal økonomi ved Handelshøjskolen i København.  

- Med 500 medarbejdere i Skandinavien og en stærk portefølje af kompetencer har vi som arkitektvirksomhed unikke muligheder for at påtage os en aktiv samfundsrolle, siger Kirsten Anker Sørensen i pressemeddelelsen. 

Firmaet ønsker ifølge meddelelsen at realisere et potentiale for værdiskabelse i den overordnede planlægning af komplekse byggerier. Ikke mindst tegnestuens kernekompetencer inden for hospitalsbyggerier.  

Link Arkitektur har 15 kontorer i Danmark, Norge og Sverige.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.453