23948sdkhjf

GSV sælger fra – køber bliver landsdækkende

Når oktober bliver til november, overdrager GSV Materieludlejning sine stilladsaktiviteter til Solrød Stilladser. Undtagelsen er rullestilladser, som GSV viderefører i deres respektive afdelinger i Danmark. 

Det oplyser Solrød Stilladser i en pressemeddelelse. 

Begrundelserne for handlen er fra GSV’s side et led i fortsat fokusering af udlejningsaktiviteter, mens Solrød Stilladser betegner det som en fortsat udvidelse af udlejnings- og salgsaktiviteterne til stilladsbranchen. 

- Stillads er ikke et af vores kerneområder og derfor har vi valgt at sælge den del af virksomheden til Solrød Stilladser A/S, som efter vores opfattelse har bedre mulighed for at udvikle aktivitetsområdet, siger Dan O. Vorsholt, adm. direktør for og medejer af GSV Materieludlejning, i pressemeddelelsen. 

Samtidig med overtagelsen af stilladsaktiviteterne har Solrød Stilladser overtaget GSVs tidligere pladser på Industriholmen 35 og 47 i Hvidovre. 

Bliver landsdækkende
Peter Rassing, adm. direktør for Solrød Stilladser, betegner overtagelsen af stilladsaktiviteterne som et væsentligt element i firmaets strategi og om at udvikle salgs- og udlejningsaktiviteterne til byggeriet og stilladsbranchen. 

- Vi ser helt klart et stigende markedsbehov for at leje stilladskomponenter til opgaverne i stedet for at eje dem selv hvilket udover at være ressource- og kapitaleffektivt også giver en højere udnyttelsesgrad af grejet og dermed bidrager til branchens bæredygtighed, siger Peter Rassing i pressemeddelelsen. 

- Vi overtager fem medarbejdere fra GSV og stilladsafsnittet fra GSVs Brabrand-afdeling i Jylland, uddyber han i en mail til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Overtagelsen af GSVs jyske stilladsaktiviteter betyder, at Solrød Stilladser nu bliver landsdækkende. 

Fremover vil stilladsfirmaet nu markedsføre sine salgs- og udlejningsaktiviteter under navnet SST, dels for at distancere sig fra den geografiske begrænsning i det nuværende navn medfører. Dels for at fokusere på handelsaktiviteterne i firmaets montageaktiviteter. 

Solrød Stilladser er fortsat privatejet og de to ejere, Niels Knubbert Hansen og Claus Jensen, er fortsat ansvarlige for selskabets montageaktiviteter respektive selskabets handels- og udlejningsaktiviteter for stilladskomponenter og materiel/personhejs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096