23948sdkhjf

Byggematador giver igen gratis materialer væk

'Afhent brugte bygningsmaterialer ganske gratis.'

Så kort og præcis lyder opfordringen fra Ejendomsselskabet Olav de Linde i Aarhus. Firmaet gentager succesen fra sidste år, hvor man ligeledes gav byggematerialer væk, da den gamle produktionsskole på Katrinebjerg skulle nedbrydes.

Helt konkret inviteres alle interesserede til at nedtage og hjemtage bygningsmaterialer til eget brug fra byggepladsen på Ceres Allé 11.

Initiativet er primært sat i søen for at understøtte genbrug af gode og brugbare materialer.

- Det er ikke noget, som jeg sparer penge på at gøre. Det havde været meget lettere at smide det hele ud selv, men vi kan godt lide genbrug, og folk får øjnene op for det, når tingene er gratis, siger ejer af selskabet, Olav de Linde, til TV2 Østjylland.

Ifølge ham er der en hel masse at komme efter på byggepladsen, hvor uddelingen foregår.

- Der er blandt andet vinduer og døre, el-kontakter, håndvaske med armaturer, toiletter, loftplader, fodlister og isolering, siger han.

Man skal selv medbringe det værktøj, der skal bruges for at få materialerne med hjem, og brugen af dem er på eget ansvar.

Ejendomsselskabet påpeger samtidig, at kravene til arbejdsmiljø og sikkerhed skal overholdes af de besøgende.

Da Olav de Linde senest stod bag et lignende arrangement var han overrasket over folks opfindsomhed.

- Det er op til folks fantasi, hvad de kan bruge tingene til. Der var især mange, som tog ting med hjem, der skulle bruges til udsmykninger, og selv urinaler blev taget, fortæller Olav de Linde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078