23948sdkhjf

HSHansen har succes med tidlige samarbejder

Facaden er det første, der møder dig, når du står foran et byggeri. Derfor giver det ”rigtig god mening”, at tilføre ekstra og tidlig fokus på facaden, for derigennem at bringe visionerne for facaden til virkelighed – både hvad angår æstetik, men i særdeleshed også med hensyn til at overholde budgettet på facaden.

Et tidligt og tæt samarbejde med HSHansen kan sikre en optimeret proces. I en sådan proces kan de forskellige idéer og muligheder blive udvekslet, og gradvist kan de rette løsninger spire frem og facaden blive mere og mere konkret. Det kan være svar på, hvordan man bedst løser den konkrete opgave med hensyn til tid, økonomi, teknik, æstetik, bæredygtighed, logistik etc. HSHansen har mange eksempler på projekter, hvor netop tidlige samarbejder, har båret frugt.

Det 100 meter høje tårn ”Nordbro” på Nørrebro er et eksempel på dette. Her var HSHansen inde i projektet allerede i idé-fasen og havde en meget tæt dialog med Arkitema Architects og KPC. Her blev idéerne vendt og diskuteret og en god og tæt dialog var medvirkende til, at den ambitiøse facade blev til virkelighed samt at æstetik, teknik og økonomi gik op i en højere enhed.

https://www.building-supply.dk/announcement/view/58623/hshansen_gar_i_hojden

Netop nu er HSHansen i gang med at udføre et ”Børne- og ungdomshospital” i Bergen, Norge, med den lokale entreprenør LAB AS. Aftalen mellem HSHansen og LAB AS blev på dette projekt også indgået med baggrund i en meget tidlig involvering af HSHansens kompetencer.

Så sent som i februar måned blev der indgået endnu en aftale med LAB AS med baggrund i et tidligt samarbejde - denne gang drejede det sig om facade-entreprisen på ”Fylkesbygget” i Bergen.

https://www.building-supply.dk/announcement/view/91720/hshansens_fremgang_i_norge_fortsaetter

https://www.building-supply.dk/article/view/716250/hshansen_vinder_prestigebyggeri_i_norge

Af andre projekter med tidlig involvering af HSHansen kan der bl.a. nævnes Microsofts danske hovedkontor, som ligger i Kgs. Lyngby.

”Størstedelen af vores omsætning stammer fra projekter hvor HSHansen har været meget tidligt involveret – ofte helt fra skitse-stadiet. Vi har i hele vores interne fødekæde en enorm know how omkring hvordan man griber et facade projekt bedst muligt an – tidlige samarbejder er win-win for vores kunder og os selv, da vi derigennem sammen minimerer risicis og uklarheder og dermed skaber bedre projekter”, udtaler Jesper Madsen, Salgs- og marketingschef i HSHansen.

HSHansen arbejder pt. på flere store projekter med tidlig involvering i både ind- og udland. I løbet af den næste måneds tid forventes der kontrakt på det største projekt nogensinde i HSHansens historie.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078