23948sdkhjf
>

AG Gruppen i joint venture om 200 boliger i Albertslund

I et joint venture har AG Gruppen og den svenske ejendomsfond Alma Property Partners indgået aftale om køb af en grund ved den kommende Glostrup Nord Stationsplads i Albertslund. 

Projektet, som forventes at gå i jorden primo 2021, kommer til at indeholde knap 200 boliger i forskellige størrelser, i alt 15.523 kvm. Lejlighederne bliver fra 45-100 kvm i fire til etager ni etager, samt rækkehuse og lejligheder i to etager mod vest. Det skal blandt andet sikre et varieret udbud, som er attraktivt for alle generationer. Områdets grønne byrum bliver desuden friholdt for biler, for at skabe trygge uderum for alle. 

Starteredegørelsen for området er udarbejdet af Holscher Nordberg Arkitekter og er netop nu i behandling hos Albertslund Kommune. 

Del af område med 12.000 nye boliger
Grunden ligger på Smedeland 8 i det nordlige Albertslund, Hersted. Området, som i dag er en del af et større erhvervsområde, vil de kommende år gennemgå en forvandling til en ny og levende bydel med boliger og erhverv. 

Masterplanen for den 160 ha store Hersted Industripark indebæreren omdannelse af området til en bæredygtig bydel med 12.000 nye boliger, 24.000 ny borgere og flere tusinde nye arbejdspladser. 

Det er Alma Property Partners' første projekt i Danmark efter selskabets åbning i landet sidste år. Selskabet blev grundlagt i 2014 og har i dag kontorer i Helsinki, København og Stockholm. 

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125