23948sdkhjf

BNS vinder totalentreprise efter konkurs

Det er ikke længe siden, at folkene bag entreprenørfirmaet LM Byg A/S afslørede, at de overtog konkursramte B. Nygaard Sørensen for at føre det videre under navnet BNS med flere af de tidligere medarbejdere om bord.

Nu fortæller ledelsen så i en pressemeddelelse, at det nye foretagende har vundet sin første opgave siden genrejsningen.

BNS skal nemlig opføre 1.900 kvm ejerboliger som totalentreprenør i den nye bydel Møllebakken i Helsinge.

– Vi er glade for at have vundet dette projekt og glæder os til at komme i gang med samarbejdet med bygherren, så vi kan få udført et godt projekt, siger Mikkel Baastrup, der sammen med Hans Anker Nielsen, adm. direktør i LM Byg A/S, fortsætter i spidsen for BNS.

Konkurs gjorde B. Nygaard Sørensen blev til BNS

Sidst i januar 2020 indgav entreprenørvirksomheden B. Nygaard Sørensen A/S konkursbegæring.

Hen mod slutningen af februar kom der en aftale i stand, hvor folkene bag LM Byg A/S og Pihl & Søn A/S overtog dele af Herlev-entreprenøren og viderefører det i et nyt selskab; BNS A/S. 

Med aftalen overtog de nye ejere alle immaterielle rettigheder og – på det tidspunkt - to af B. Nygaard Sørensen A/S’ igangværende byggeprojekter – samt flere af de tidligere medarbejdere, herunder selskabets tidligere adm. direktør Mikkel Baastrup.

Siden overtagelsen af BNS har den nye ejerkreds fået mange positive henvendelser og lykønskninger, fortæller Hans Anker Nielsen.

– B. Nygaard Sørensen har altid været en respekteret entreprenørvirksomhed, og mange viser stor interesse for overtagelsen. Det er tilfredsstillende at vise branchen og medarbejderne, at BNS fortsat er en stærk aktør, når det gælder renovering samt hoved- og totalentreprisemarkedet, lyder det fra direktøren, og han tilføjer:

– At man så kort tid efter overtagelsen vinder en totalentreprise, vidner om en stærk position på markedet. 

21 ejerboliger
Den tidligere og nuværende BNS-direktør Mikkel Baastrup beretter om en glidende overgang og professionel tilgang fra alle parter efter flere hæsblæsende måneder med både konkurs og genrejsning.

– Vi har haft travlt de sidste to måneder, og det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med alle folkene i LM Byg. Vi er på kort tid kommet langt og står allerede med et styrket BNS, siger Mikkel Baastrup.

Det nye boligbyggeri kommer til at bestå af 21 ejerboliger, der kendetegnes ved gode dagslysforhold, fleksibel rumindretning og fokus på grønne opholdsarealer. Byggeriet begynder i april og forventes færdigt i foråret 2021. 

MS-Development ApS er bygherre, mens rådgiverne på projektet er Kullegaard og Henry Jensen.

Læs mere om: BNS
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125