23948sdkhjf

Østjysk entreprenør vinder idrætscenter til 54 millioner

Det bliver østjyske Q-Construction der sammen med P+P Arkitekter, Hamiconsult og Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma får til opgave at modernisere og udbygge Jetsmark Idrætscenter mellem Blokhus og Aabybro for 54 mio. kr.

Det oplyser entreprenøren i en pressemeddelelse.

I alt deltog tre totalentreprenører i den omvendte licitation, og hos Q-Construction glæder man sig over at være løbet med sejren.

– Vi går ydmyg til opgaven og vi glæder os til at sætte liv til drømmen for Jetsmark Idrætscenter og lokalområdet, der emmer af livsglæde og lokale ildsjæle. Her ser vi frem til at bygge rum og rammer for den gode oplevelse, fællesskabet og idrættens udfoldelse, udtaler Rasmus Kokholm, Projektchef i Q-Construction fra afdelingen i Aalborg.

Første spadestik til jul
Første spadestik bliver taget til jul, hvor totalentreprenøren i første etape nedbryder nuværende omklædningsrum til svømmehallen og bygger en ny omklædningsfløj ud mod stadion. Herefter byder etape to på modernisering og energioptimering med bl.a. nyt tag til hal A, svømmehal og mellembygning, mens den nye tilbygning bliver bygget i tredje etape.

– Jetsmark Idrætscenter er altid i bevægelse og er et væsentligt samlingspunkt i lokalområdet, derfor har vi delt byggeriet op i tre etaper, så aktiviteter og driften af centret kan fortsætte side om side med byggeriet, fortæller Rasmus Kokholm.

Den nye tilbygning på ca. 3.000 kvm. rummer et nyt spring- og motorikcenter, ny klinik for fysioterapi og omklædningsrum til svømmehallen samt produktionskøkken og et nyt foyer- og cafeområde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096