23948sdkhjf

PSS Energi A/S åbner ny afdeling i Italien

I 5 år har PSS Energi A/S leveret elspareløsninger til det danske marked, nu åbner firmaet en afdeling i Italien.
PSS Energi vokser og nu - også ud over Danmarks grænser - til byen Varraze i Norditalien, hvor den nye afdeling har til huse.

- Italien er et spændende nyt marked for den type energibesparelser, vi laver, fortæller Jørgen Nielsen adm. direktør i PSS Energi og tilføjer:

- De har en masse urenoverede bygninger, med gamle elinstallationer og samtidig en relativt høj spænding. Det betyder, at vi med vores systemer kan lave nogen rigtigt effektive energibesparelser.

Energibesparelser hitter
PSS Energi har specialiseret sig i intelligente systemer, der sænker elforbruget ved hjælp af spændingsoptimering og kontrol af det elektriske forbrug. Og det er netop det lavere elforbrug, der har skabt interesse i Italien.

- Italien skal ligesom resten af EU spare på energien, men samtidig har de, ligesom Danmark, en af Europas højeste elpriser, forklarer Jørgen Nielsen.

- Så energibesparelserne er ikke kun en fordel for miljøet, det kan også være en fornuftig økonomisk investering, selv i krisetider.

Hospitaler & hoteller
De nye systemer har allerede skabt interesse fra flere kanter bl.a fra hospitaler og hoteller. De første målinger og forundersøgelser er allerede sat i gang på lokale hospitaler i Liguria.

- Når man spændingsoptimerer, sænker man den spænding bygningen modtager fra eksempelvis 235 volt til 210 volt, fortæller Jørgen Nielsen og uddyber:

- I en bygning som et hospital er det vigtigt at alt operations- og laboratorieudstyr, stadig fungerer på den lave spænding. Derfor har PSS Energi været i Italien for at foretage forsøg med en række forskelligt hospitalsudstyr. Det hele fungerede uden problemer.

Lokale Partnere
Den nye afdeling ledes af Tomaso Gramegna, der skal stå for salg og projekter, mens alt installationsarbejdet udføres af lokale partnere.

- Det er vigtigt for os at have gode lokale samarbejdspartnere, der har et godt kendskab til markedet og som kan have den tætte kontakt med kunderne, der er en vigtig del af vores forretning, siger Jørgen Nielsen, der understreger, at udvidelsen ikke betyder en neddrosling af firmaets aktiviteter i Danmark.

- Vi vil fortsat være i Danmark. Vi spreder bare vores aktiviteter ud. For os gælder det om, at være der, hvor vi kan lave de største energibesparelser, og der er stadig mange steder herhjemme, hvor vi kan gøre en forskel, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126