23948sdkhjf

Fejlslagen silosprængning

30 borgere er evakueret på ubestemt tid efter, at et forsøg på at sprænge den ene af siloerne, som tidligere var del af Sukkerfabrikken i Assens, slog fejl.
Den planlagte sprængning af en af siloerne ved Sukkerfabrikken i Assens ved siden af Rådhuset kl. 11:45 tirsdag gik ikke helt som planlagt.

I stedet for at styrte i grus, står siloen nu som det skæve tårn Pisa og 30 borgere er lige nu evakueret på ubestemt tid på grund af faren for ukontrolleret nedstyrtning.

Der er dog ikke fare for, at siloen styrter ned i Rådhuset og Politiets lokaler, da siloen hælder den anden vej. Det oplyser Assens Kommune i en pressemeddelelse.

Vurderer situationen
- Lige nu er eksperter på vej ind i siloen for at vurdere siloens stabilitet, ligesom at der vil blive rekvireret materiel til at fjerne løsdele fra siloen, fortæller beredskabschef Lars Evald Jensen fra Assens Kommune og fortsætter:

- Vi fastholder foreløbig afspæringen af Søndre Ringvej, Arena Assens samt hele området ved Pulsen foran arenaen indtil i morgen middag (onsdag red.), hvor vi mødes i det nedsatte kriseteam for at vurdere situationen.

De evakuerede beboere har taget situationen med ro og er indlogeret på hotel i Assens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095