23948sdkhjf

Kolding-entreprenør er helt færdig med 228 lejligheder

Adsbøll Entreprise har netop afleveret tredje og sidste etape af 228 boliger på Flegmade i Vejle. Det skete den 1. september til bygherren, PFA Bolig, oplyser entreprenørfirmaet fra Kolding. 

Projektet indeholder samlet 228 nye to, tre og fire-værelsesboliger beliggende få hundrede meter fra Musikhuset, Byparken, campusområdet og gågaden i Vejle. 

Fakta: Boliger på Flegmade 

Hvor: Flegmade 18-20, Vejle

Udfør: 2018-2020

Entreprisestørrelse: 18.245 kvm

Bygherre: PFA Boliger A/S

Totalentreprenør: Adsbøll Entreprise

Entreprisesum: 240 mio. kr.

Arkitekt: Årstiderne Arkitekter

Ingeniør: Rønslev

Samlet er der tale om 18.245 km, og ifølge totalentreprenøren Adsbøll Entreprises beskrivelse ligger entreprisesummen på 240 mio. kr. 

Formes omkring grøn gårdhave

Byggeriet er tegnet af Årstiderne Arkitekter og fremstår med en bred variation af murede facader og detaljer. Rønslev er tilknytte som ingeniør. Karrebebyggelsen opføres i fire til seks etager – højest mod vejen. 

Boligerne har alle altaner eller terrasser. To af boligerne opføres som iværksætterboliger, med aktiv facade mod de mange forbipasserende på Flegmade. 

Kareen-bebyggelsen formes omkring et grønt gårdrum, der indbyder til fællesskab, ophold og leg. Parkering etableres på terræn på de bagvedliggende arealer og inkluderer blandt andet en delebilsordning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

1.229