23948sdkhjf

Terminalbygning følger planen

Arbejdet på Fjord Lines nye terminalbygning til 20 millioner på Hirtshals Havn, som HP Byg står for at opføre, skrider planmæssigt frem.
HP Byg A/S' opførsel af en ny terminalbygning for Fjord Line på Hirtshals Havn skrider planmæssigt frem.

Tirsdag den 13. december 2011 blev der afholdt rejsegilde. Bygningen, som er beliggende på yderste mole på Hirtshals havn, skal servicerer de 2 nye færger som Fjord Line Danmark sætter ind på ruten mellem Danmark og Norge i 2012.

Nye projekter i støbeskeen
Mens terminalbyggeriet forløber som planlagt er der masser af nye byggeidéer på tegnebrættet hos havnens ledelse.

- Den nye terminal har kostet et sted på den gode side af 20 mio. kr., og vi arbejder nu på at få godkendt en lignende opgradering af vores indtjekningsboder – i øjeblikket afventer vi bestyrelsens endelig accept heraf. I samme ombæring har vi et håb om, at de rette beslutningstagere vil tilgodese vores ønske om at få lavet en omfartsvej fra Nordsøterminalen til rundkørslen ved Hirtshals Transport Center, siger direktør ved Fjord Line, Gert Balling om investeringen i den nye terminal.

Forbedrer faciliteter for alle parter
Den nye terminalbygning er i to plan, som hver er ca. 1.000 m². Nederste etage vil komme til at huse et lager af proviantering og reservedele til færgen, indleveringssted for dæksgods, samt garage til lastemateriel. Øverste etage vil komme til at huse kontorer til bookingafdelingen, toldfaciliteter, toiletfaciliteter og ventesal til færgernes passagerer.

Tri-Consult A/S er bygherrerådgiver for Fjord Line Danmark A/S i forbindelse med opførelsen af færgeterminalen, og bistår ved udarbejdelse og afklaring af byggeprogram/bygherreønsker samt kontraktforhandlinger med totalentreprenør.

Bygningen forventes at stå klar i foråret omkring april eller maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094